Jaarprogramma 2015

In het kader van Meteen Door! werd er een op vrijdag 19 juni een spectaculaire avond georganiseerd!  Eerst verzamelen op het zeilschip de Black Pearl en daarna naar het festival terrein van de Volvo Ocean Race. Mooi weer, een gezellig groep deelnemers  kortom een zeer geslaagde middag.

IMG_0445

 

 

De succesvolle Master Class avonden blijven gehandhaafd, maar daarnaast introduceren wij het Esthetic Alliance Program en de zogenaamde behandelavonden met verwijzers.

————————————————————————————————————————————–

Het Esthetic Alliance Program (EAP) behandelingsplanning en vervaardiging van suprastructuren is bedoeld voor verwijzers van Implantologie Den Haag die zelf hun suprastructuren (willen gaan) vervaardigen. Het gehele programma bestaat uit 1 avond per kwartaal.

Kies(klik) hier voor het complete overzicht van het EAP.

————————————————————————————————————————————–

Nieuw dit jaar is de introductie van de behandelavond met verwijzer. Doelstelling is dat de tandarts (aansluitend aan het dag programma vanaf 18.00 uur) de mogelijkheid krijgt om met de implantologische behandeling van zijn/haar patiënt mee te lopen. De dinsdagavond is hiervoor beschikbaar.

U kunt hiervoor een afspraak plannen via onze receptie (070-3561942) of info@implantologiedenhaag.nl

————————————————————————————————————————————–